Få billettforsikring på sommerens festivalbilletter

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 8. May 2017 | Kategori: Kredittkort

Planlegger du å kjøpe billetter til en av sommerens mange festivaler? Da er det smart å forsikre seg i tilfelle du ikke får brukt billettene. Derfor bør du betale med ditt LOfavør MasterCard.

Har du noen gang kjøpt underholdningsbilletter og blitt forhindret fra å dra? Da vet du godt hvor kjedelig det er å måtte avlyse noe du har sett frem til lenge. Og ekstra leit er det hvis du ikke får pengene dine tilbake.

Du kan kjøpe opptil fem billetter, og du betaler ingen egenandel dersom du blir forhindret fra å bruke dem

En enkel måte å sikre deg fra dette på er å betale billettene med ditt LOfavør MasterCard – som inkluderer billettforsikring.

Enda tryggere med LOfavør MasterCard

Forsikringen dekker billetter kjøpt til arrangementer i hele verden, perfekt nå som festivalsesongen snart er her. Sommerens musikkfestivaler er det mange av – de arrangeres i flere ulike land og for alle sjangre.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 815 32 600.

Kanskje ønsker du å oppleve en av disse: Roskilde i Danmark, Tomorrowland i Belgia eller Reading i England? Eller vil du heller få med deg Øyafestivalen her hjemme i Norge?

Billettforsikringen gjelder dersom du bruker LOfavør MasterCard til å betale for billettene, som må koste over 200 kroner per stykk. Du kan kjøpe opptil fem billetter, og du betaler ingen egenandel dersom du blir forhindret fra å bruke dem. Billettene må være 100 prosent betalt med kredittkortet, og maksimal erstatning er inntil 5000 kroner per billett eller 10 000 kroner for en periode på 12 måneder.

Underholdningsbilletter trenger ikke bare være til festivaler, men kan være til vanlige konserter, sportsarrangementer, teater, opplevelsesparker og lignende. Det gjelder også heiskort i skibakker som er betalt før avreise.

Rabatt på Notodden Blues Festival

Kanskje blues er din foretrukne musikksjanger? Da bør Notodden Blues Festival stå på programmet. Visste du at du som medlem i et LO-forbund, får 20 prosent rabatt på festival- og dagspass?

Festivalen, som er kjent for å være Europas beste bluesopplevelse, feirer 30 år i år – og samler som vanlig det aller beste innen både norsk og internasjonal bluesmusikk. På årets plakat står blant andre bluesens største navn, Buddy Guy, i tillegg til publikumsfavorittene Beth Hart og Kenny Wayne Shepherd.

Sikre deg billetter til årets blueshøydepunkt allerede i dag

Du kan også oppleve Steven Van Zandt, kjent fra Bruce Springsteens E Street Band, i en eksklusiv og sjelden konsert. Sammen med 15 musikere fronter han Little Steven & The Disciples Of Soul, og vil by på en sydende feststemning med rock, rhythm & blues og Stax-inspirert soul. Årets festival går av stabelen fra 3. til 6. august.

Tilbudet varer kun frem til 15. juli, så sikre deg billetter til årets blueshøydepunkt i dag! For å få rabatterte billetter til bluesfestivalen må du bestille via lofavor.no, og følge lenkene til den billetten du ønsker.

Ikke glem å betale med LOfavør MasterCard, så er du forsikret dersom du blir hindret fra å dra!

Her kan du lese mer om billettforsikringen som er inkludert i LOfavør MasterCard.