Knust mobilskjerm? Nå dekkes den av innboforsikringen din

Skrevet av: Plapre | Publisert: 11. May 2017 | Kategori: Kollektive hjem

Har du noen gang knust mobilskjermen din og angret bittert over at du ikke har forsikring når du har funnet ut av hva det koster å fikse den? Det trenger du ikke lenger å bekymre deg over.

Utviklingen av teknologien har med årene gitt mobilene større skjerm, noe som gjør den godt egnet til både å lese og se på video. Men det betyr også en større glassoverflate – som er enda lettere å knuse. Kanskje har du mistet telefonen flere ganger, og det har gått bra. Men så er det den ene gangen mobilen glipper ut av hendene dine og du blir hjelpeløst vitne til at skjermen går i tusen knas når den treffer underlaget feil.

Stadig flere blir medlem i klubben for de med knuste mobilskjermer

Kjenner du deg igjen? Stadig flere av oss blir medlem i denne ganske så vanlige klubben for de med knuste mobilskjermer. Og du er ikke alene om å få mange frustrerende tanker når det skjer. Hvor mye må du betale fordi du var klumsete og hvem kan fikse dette for deg?

Du betaler kun en lav egenandel

En knust skjerm på en smarttelefon kan fort koste flere tusen kroner å få reparert, noe som er ganske sure penger å måtte punge ut.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Det du umiddelbart kan gjøre selv, er å gi telefonen litt førstehjelp ved å teipe over alle sprekker for å hindre at små glassbiter løsner. Men dette er kun en midlertidig løsning, for den bør jo fikses ordentlig.

Er du medlem i et LO-forbund, har du LOfavør Kollektiv hjemforsikring obligatorisk i medlemskapet ditt. Nå har innboforsikringen blitt enda bedre og inkluderer blant annet en lav egenandel på kun 500 kroner hvis du knuser mobilskjermen din.

Det er SpareBank 1 som avgjør om skaden løses ved bytte av skjerm eller erstatningstelefon av tilsvarende merke og modell. Erstatningstelefon kan avvike i farge, og dersom det er øvrige skader på mobilen, tilkommer en vanlig egenandel på 3000 kroner.

Flere nyheter i LOfavør Kollektiv hjemforsikring

LOfavør Kollektiv hjemforsikring fortsetter å utvikle seg for at du skal ha det som er landets beste innboforsikring. Det er ikke bare den lave egenandelen på mobilskjermen som fra 1. mai 2017 er inkludert.

Du kan føle deg trygg på at du har det beste produktet på markedet

Nytt er også at forsikringen omfatter mindre kjøretøy uten registreringsplikt og med hastighet under 25 km/t, i tillegg til at sanering av veggedyr utvides til å omfatte kakerlakker og skjeggkre. Med LOfavør Kollektiv hjemforsikring kan du føle deg trygg på at du har det beste produktet på markedet.

Les mer om alle vilkårene i LOfavør Kollektiv hjemforsikring her.

Har du hus, trenger du husforsikring. Vi anbefaler LOfavør Husforsikring. Da får du automatisk toppdekningen hos vår samarbeidspartner SpareBank 1, uten tillegg i prisen. Les mer og sjekk pris her