Forhandler frem de gode avtalene for deg

Skrevet av: Christina Parker | Publisert: 27. Mar 2015 | Kategori: Info

De fleste av oss vet at det å kunne forhandle godt er en kunst, og det er ikke alle forunt å få den beste avtalen. Som medlem av et LO-forbund trenger du heldigvis ikke bekymre deg for slik. Gjennom LOfavør blir nemlig forhandlingene gjort av profesjonelle på dine vegne.

Med en målsetning om å sørge for trygghet i privatlivet til alle medlemmene i de ulike LO-forbundene, bidrar LOfavør til å gjøre valget enkelt der det ellers ville vært komplisert.

Valget allerede tatt

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

For noen ganger kan valget mellom to produkter få uheldige konsekvenser dersom du velger feil. Ved at LOfavør kun samarbeider med seriøse leverandører og har tyngden til å forhandle frem avtaler med klare LOfavør-fordeler, forhandler de på dine vegne.

Å vite at valgene du tar, som kan påvirke alt fra privatøkonomi og forsikring, til juridisk dekning og ferie har gått gjennom en nøye utvelgelsesprosess, gir vissheten om at dersom noe uforutsett skulle skje står du trygt og godt. Alt uten at du trenger å snakke med en eneste selger.

Så hva er det som gjør at LO klarer å få fordeler som er så gunstige?

Gode fordeler i et århundre

Først og fremst vet de hva en god fordel er når de ser en. LO-forbundene begynte å tilby fordeler til sine medlemmer for over 100 år siden, og allerede i 1968 var den første kollektive forsikringen, LOfavør Innboforsikring, på plass. Siden den gang har det gått slag i slag, og fordelsprogrammet omfatter nå et titalls ulike fordeler innen flere ulike kategorier.

Noen er til og med en del av medlemsskapet ditt – andre står du fritt til å kjøpe selv. Det viktigste er at du ikke står alene i valg der det kan få alvorlige konsekvenser å velge feil. Da stiller LOfavør opp og tar forhandlinger på strak arm i tillegg til at det benyttes andre profesjonelle innen innkjøp og anskaffelser.

Når utkastet til avtalen er klart, legges det frem for komiteer der forbundene er representert. Er forslaget godt nok for medlemmene, signeres det med LOfavørs kvalitetsstempel. På den måten vet du at du har tatt et godt valg.

Det viktigste for LOfavør er at du som medlem i et LO-forbund føler deg trygg – både på jobb og privat. Med reelle fordeler av høy kvalitet til riktig pris som er enkel å forstå kan du gjøre akkurat det.