Slik får du rimelig opphold på kvalitetshotell

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 31. Aug 2016 | Kategori: Ferie

Er du blant dem som verdsetter en god hotellopplevelse når du skal ut og reise? Da bør du vite at du via LOfavør kan få rabatt på opphold hos to av Nordens aller største hotellkjeder.  

Nå er det ikke lenger bare reisemålet som er viktig når nordmenn skal reise. Stadig flere av oss ser betydningen av en god seng, gratis WiFi og opplevelser i én og samme pakke. Mange velger også å dra på spontanturer og planlegger ikke nødvendigvis så lang tid i forveien.

Det er viktig med et hotellopphold som innfrir forventningene om både komfort og fasiliteter

Men uansett hva du ser etter i en reise; om du vil reise utenlands eller innenlands, dra på storbyferie og shoppe, nyte late dager eller ha en aktiv tur, så er det viktig med et hotellopphold som innfrir forventningene om både komfort og fasiliteter.

Er du medlem av et LO-forbund? Da er en av medlemsfordelene dine at du kan få rabatterte priser på hotellrom hos både Scandic Hotels og Nordic Choice Hotels. Du finner begge hotellkjedene i mange byer i hele Norden og i flere europeiske land. Dermed trenger du ikke reise langt for å få en fantastisk tur.

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels kan tilby overnatting på over 130 destinasjoner bare i Norden, så det mangler ikke på utvalget. Via LOfavør får du 20 prosent rabatt på alle hotellene i Norge, og 10 prosent på hotellene i Sverige, Finland, Danmark og Baltikum.

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Mulighetene er derfor mange for å finne en destinasjon som gir deg akkurat den ferien du vil ha. Du får inkludert både WiFi og frokost, og flere av hotellene har gode treningsmuligheter hvis du også vil yte litt ekstra mens du er på reise. Med sentral beliggenhet er det også kort vei til severdigheter.

Nordic Choice Hotels er spesielt kjent for sitt miljøengasjement og gjør sitt for å påvirke både miljø og gjester på en positiv måte. Dette gjør de blant annet ved å servere økologisk mat, redusere vann- og energiforbruk samt redusere bruk av kjemikalier og transport til og fra hotellene. Alt blir nøye fulgt opp, for hotellene i kjeden er miljøsertifisert etter internasjonal standard. På et Nordic Choice-hotell kan du derfor unne deg et hotellopphold med god samvittighet.

Scandic Hotels

Som medlem av et LO-forbund får du rabatt på overnatting på alle Scandics hoteller, alle dager. Med over 200 hotell rundt omkring i Norden, Tyskland, Belgia og Polen, har du mange flotte destinasjoner å velge mellom.

Hotellene inkluderer treningsrom med de apparatene du skulle trenge for en god økt. I tillegg til en behagelig overnatting, finner du alltid gratis WiFi, lekeområder for de minste og en døgnåpen butikk. Den prisvinnende frokosten er alene verdt et besøk.

De gode avtalene som er forhandlet frem for deg, kommer fra samfunnsbevisste og seriøse leverandører som har fått LOfavørs kvalitetsstempel

Scandic Hotels har satt et godt eksempel for hele hotellbransjen med sitt tilgjengelighetsarbeid, og har blant annet tilrettelagt rundt ti prosent av alle hotellrommene for de med spesielle behov. Alle gjester skal kunne klare seg selv uten å måtte be om hjelp, og oppleve det samme høye servicenivået. Hotellkjeden har i tillegg detaljert informasjon om tilgjengeligheten på hjemmesidene til alle hotellene.

Skal du til Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger, kan du føye på en ekstra opplevelse med en showpakke som inkluderer en forestilling sammen med overnattingen. Utvalget varierer mellom konsert, teater eller stand-up og gir deg en reise litt utenom det vanlige.

Enkelt å bestille hotellrom

SLIK LASTER DU NED LOFAVØR-APPEN

Som medlem av et LO-forbund kan du føle deg trygg på at de gode avtalene som er forhandlet frem for deg, kommer fra samfunnsbevisste og seriøse leverandører som har fått LOfavørs kvalitetsstempel. Dette gjelder også hotellkjedene Nordic Choice Hotels og Scandic Hotels.

Når du skal booke hotellrom er det best å bestille direkte via hjemmesiden til LOfavør. Da kommer rabattkoden med automatisk og du kan være helt sikker på at du får benyttet deg av tilbudet.

Ta også med deg LOfavør-appen i lomma, så har du både en oversikt over alle fordelene du har tilgjengelig og kan fremvise medlemsbeviset ditt dersom det er nødvendig.