Nå kan du endre reiseplanen uten ekstra kostnad

Skrevet av: Mailen Sorknes | Publisert: 24. Feb 2016 | Kategori: Ferie

Hvis du noen gang har vært nødt til å endre en bestilt ferie før avreise, har du kanskje opplevd at det kan være en kostbar affære. Med LOfavørs nye medlemsfordel kan du derimot ombestemme deg uten å betale noe ekstra.

Selv om ferie ofte er fylt med forventninger, kan det også være en utfordring å få alt klargjort. Uansett om du skal en langhelg til en europeisk storby eller to uker i sydligere strøk, er det mye som skal på plass før ferien. Og det er mye som kan skje før du i det hele tatt rekker å sette deg på flyet.

Det er mye som kan skje før du i det hele tatt rekker å sette deg på flyet

Kanskje er det vanskelig å booke tur med vennegjengen på grunn av den ene som aldri helt klarer å bestemme seg for om han eller hun vil være med? Eller er du i et helt nytt forhold og har forhåndsbestilt en tur noen måneder i forveien, uten at du egentlig vet om dere fortsatt kommer til å være sammen da?

Er du medlem i et LO-forbund og bestiller ferien via nettsidene til LOfavør, kan du nå benytte deg av en ny medlemsfordel fra Ving Norge AS, som gir deg større frihet til å kunne ombestemme deg – helt uten kostnad.

Enklere bestillingsprosess til reisen

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Ofte forbereder vi ferie lang tid i forveien fordi det som regel lønner seg å være tidlig ute med bestilling av reise og opphold. Ulempen kan være om du må endre på detaljer som antall reisende eller dato for tilbakekomst, og må ut med dyre gebyrer.

Det er også fort gjort å taste feil under bestillingen og da er det dumt at du skal føle deg straffet for en feil du gjorde uten at du var klar over det. I noen tilfeller har noen hatt så uflaks at de har måttet betale dobbelt så mye som flybillettene i utgangspunktet kostet for å få endret på de.

Derfor har LOfavør forhandlet frem en gunstig avtale for deg som er medlem. Prosessen er gjort enklere for deg, og du slipper blant annet å bruke tid på å velge reiseleverandør.

Endre på turen uten ekstra kostnad

Ving er fra 1. januar 2016 en ny samarbeidspartner for LOfavør. Reiseselskapet gir ikke bare gode og eksklusive tilbud til medlemmer, men også gunstige betingelser og vilkår inkludert ved bestillinger.

Som medlem får du nemlig muligheten til å endre på charterreisen din én gang etter bestilling og inntil 42 dager før avreise

En av fordelene er at Ving tilbyr alle medlemmer av et LO-forbund å kunne endre på turen helt uten kostnad. Som medlem får du nemlig muligheten til å endre på charterreisen din én gang etter bestilling og inntil 42 dager før avreise.

Endringer kan være for eksempel navneendring og korrigering, bytte av reisemål eller bytte av hotell og romtype. Du kan også endre på detaljer som antall reisende, dato for reisen og feriens varighet. Medlemsfordelen har en verdi på 500 kroner per person, men vær obs på at det ikke gjelder avbestilling av ferien i sin helhet.

Trygghet til å bestille ferie

Reiseselskapet Ving har hjulpet reiseglade nordmenn med å flykte fra hverdagens stress, minusgrader og snømåking i over 50 år, og er Norges største reisearrangør. Så mange som 400 000 nordmenn velger Ving når de skal bestille reiser til både fjerne og nære strøk.

Ved å benytte deg av medlemsfordelen til LOfavør gir du deg selv tid til å sørge for at både turen og reisefølget føles riktig på forhånd. Er det derfor mye usikkerhet rundt reisen eller reisefølget, er ikke det lenger en grunn til å vente med å booke ferie.

Les mer om fordelene dine hos Ving.