Kjenner du til alle feriefordelene dine?

Publisert: 4. Apr 2014 | Kategori: Ferie

Er du medlem av et LO-forbund kjenner du sikkert til mange av de gode fordelene du får gjennom LOfavør. Kanskje du har brukt en eller flere av dem også? Men har du tenkt på at du kan bruke flere fordeler samtidig – for eksempel når du og familien skal på ferie? Her får du vite hvordan.

Uansett om dere skal være i Norge, dra på storbyferie eller cruise, til Syden eller et mer eksotisk sted – LOfavør kan være med dere på hele reisen. Faktisk kan de være med før dere drar og etter at dere kommer tilbake også. Det gir dere trygghet fra A til Å og enda litt til. Dere får akkurat den samme ferien – og det er enklere enn du tror.

Ferien starter hjemme

LOfavør fordelsprogram

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Det inneholder fordelene vi får når 900.000 medlemmer går sammen om å få gode betingelser. Hvordan vi hjelper deg:

  • Ferdig forhandlede avtaler der det er viktig å velge riktig
  • Gode betingelser og langsiktige avtaler til en konkurransedyktig pris
  • Samarbeider med trygge leverandører som respekterer etiske retningslinjer og miljø

For mer informasjon om fordelene, se www.lofavor.no eller ring vår Medlemstelefon på 416 06 600.

Det første du gjør er å laste ned LOfavør-appen fra App Store for iPhone eller Google Play for Android til mobiltelefonen din. Da har du alltid fordelene med deg uansett hvor du er, og du har de alltid et tastetrykk unna.

Så tar du turen til LOfavør sine nettsider. Der får du og familien eksklusive tilbud fra landets største reiseoperatør, Ving Norge AS. Ved alle bestillinger er gode betingelser og vilkår inkludert. Blant annet får du mulighet til å endre reisen inntil 42 dager før avreise – helt uten ekstra kostnad.

Når dere har bestemt dere for hvor dere skal dra, betal ferien med LOfavør MasterCard. Det samme gjelder når du bestiller hotell. Da blir garantien for betalingen reservert på kortet, og ikke på brukskontoen din.

Dere trenger kanskje en leiebil? Da kan dere kjøre rundt og oppleve mer av den lokale kulturen, og dere får oppdaget steder dere ellers aldri ville ha besøkt. Gjennom LOfavør og Hertz får du 10 prosent rabatt på beste veiledende tilgjengelige pris over hele verden.

Etter at ferien er bestilt – ikke glem reiseforsikringen fra LOfavør. Med den er du og familien i de beste hender, og dere får reiseforsikring som varer hele året over hele verden. Forsikringen dekker blant annet reiseavbrudd, ulykker på reisen, hjemtransport, reisegods og forsinkelser. Ansvarsforsikring er også inkludert.

Kredittkortet er trygt og gir deg oversikt

Og du – når dere drar på ferie, husk å ta med deg LOfavør MasterCard. Da kan du betale det dere kjøper i ferien av mat, klær og opplevelser med kortet. Du kan være trygg når du tar med LOfavør MasterCard på reisen, siden ingen har tilgang til brukskontoen din. Du unngår å risikere å bli frastjålet kontanter, eller at reisekontoen din tømmes om noen forsøker å svindle deg. Dessuten har du full oversikt over reiseregningen når du kommer hjem.

Da gjenstår det bare å si god tur, nyt ferien og husk at LOfavør er med deg på hele reisen.